Természetesen a páros wellnessre is online vásároltam be

Egész évben a téli wellnessezést várom a legjobban. Talán nem a legideálisabb az időjárás a kikapcsolódásra, de ilyenkor végre kettesben lehetünk a férjemmel (gyerekek nélkül) és egy jakuzzi még a leghidegebb időt is felmelegíti. Le is foglaltam a szállást az idei pihenésünkre és már tűkön ülve vártam a pillanatot, amikor végre dobbanthatunk.

Persze a bepakolás (mindkettőnk számára) most is rám maradt, ennek nem örültem túlzottan. Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem ezzel is elmegy legalább egy fél napom. Már éppen kezdtem teljesen kétségbe esni, amikor rátaláltam a LORD shop boltjára, ahol minden, a wellness hétvégénkhez szükséges dolgot be tudunk szerezni.

Így könnyítettem meg az utazásra való készülődést

Rögtön össze is írtam, hogy mire van szükségünk és felmentem a weboldalra, hogy elintézzem a rendelést. Megosztom most, miket vásároltam meg a LORD shop oldalán keresztül, hátha segítségül lesz másnak is. Először a férjem cuccaival kezdtem, így kapott tusfürdőt, sampont és dezodort. Amire nem gondoltam, az az arcszesz és a borotva volt, de kivételesen a férjem hívta fel az én figyelmemet erre és nem fordítva. Ennyit róla.

Magamat már több termékkel leptem meg. Vettem tusfürdőt, sampont, hajbalzsamot és dezodort is. Aztán vettem még arckrémet és arctisztítót is, grátiszként pedig parfümöt és néhány sminkterméket. Na jó, választottam borotvát is tekintettel arra, hogy mégis csak wellnessezni megyünk.

A háziasszonyok élete azonban nem csak a kozmetikumokról szól. Sajnos háztartási eszközökből is fel kell szerelkezni, ha elutazik az ember lánya. Vettem mosószert, mosogatószert, öblítőt és szappant is. Nehogy úgy kelljen töltenünk a kirándulást, mintha ősemberek lennénk. Tudom-tudom, hogy a legtöbb wellness szállodában ezeket rendelkezésre bocsátják, de jobban szeretem a saját dolgaimat használni.

És ha már rendelek, vásároltam a gyerekek számára is néhány dolgot. A pelenka és a popsitörlő alapvetően szükséges, így az is landolt a kosaramban. Ezeket egyébként is a LORD shop webáruházon keresztül szoktam rendelni, mert itt a legkedvezőbbek az árak, ami ráadásul nem megy a minőség rovására. Néhány új ruhadarabot is vettem nekik. Olyan gyorsan nőnek, hogy nem győzöm utántölteni a ruhatárukat. Kaptak néhány írószert is, hogy amíg mi wellnessezünk, legyen mivel szórakoztatni őket.

Ha vásárlás, akkor csakis online

Egy szó, mint száz leadtam a rendelést és nagyon vártam, hogy megérkezzen. Szerencsére mivel magas értékben rendeltem, ingyen házhoz szállították nekem a termékeket. 8000 Ft összeg feletti rendelés esetén ugyanis a postázás ingyenes. Pár munkanapon belül meg is kaptam a csomagot. Minden kifogástalan volt, sérülésmentes és szuperül be volt csomagolva. Nem is csomagoltam inkább ki az egyes termékeket, az utazásra is jobb, ha így viszem őket. Hiszen így biztosan nem folynak majd ki.

Már csak azt kell kitalálnom, hova pakolom ezt a rengeteg árucikket, a bőröndünkbe ugyanis nem fog beférni, az biztos. Talán a csomagtartóban lesz még hely, legalábbis szorítok érte, hogy legyen. A férjem persze ezt nem fogja értékelni, de máskor akkor intézze ő nyugodtan a bepakolás. Szerintem egy szava sem lehet.

A wellness csodálatos élmény volt és még a LORD shop -on vásárolt termékekből is jócskán maradt, így elteszem őket a következő utazásra. Vagy otthon felhasználjuk őket. Ezt még nem döntöttem el. A legközelebbi uticél tervei már pörögnek a fejemben, meglátjuk, hová visz majd az utunk.