Egy szállásadónak lényeges, hogy tud-e nyomtatni, vagy sem

A panziómat jó 10 éve nyitottam meg, de az élet már akkor sem volt valami egyszerű. Mivel a nejemmel együtt üzemeltetjük, és nincs alkalmazottunk, így a munka minden része ránk hárul. Nekünk kell takarítani, a javításokat elvégezni, főzni, és az adminisztrációt is magunk végezzük. Az egyik félreesőbb helyiséget alakítottam ki magamnak irodának, korábban valószínűleg kamra vagy tároló lehetett. Itt van az íróasztalom, a számítógépem és a nyomtatóm, valamint a nagyjából másfél tonna papír, amit eddig ki kellett nyomtatnom és megőriznem. Igen, ez a nagy hátránya a dolognak, hogy annyi dokumentumot kell nyomtatni, iktatni és őrizgetni, hogy bele lehet bolondulni. De szükség van rá, hiszen akár hatósági ügyben is bármikor kikérhetnek bármit. Így viszont a tintapatron olyan fogyó eszköz nálam, mint másnál a ceruzaelem. Ezért volt különösen jó, amikor ez egyik vendégem révén megismertem a nyomtatoalkatresz.hu/patron/canon-patron oldalt, azóta már legalább emiatt nem kell pluszban rohangálnom.

Éppen egy csoportot szállásoltunk el, egy cég alkalmazottait, akik csapatépítő kiránduláson voltak. Nagyon aranyos, közvetlen társaság volt, egy informatikai cég emberei. Ahhoz képest, hogy milyen kép él az ember fejében a számtechesekről, ők kimondottan közvetlenek és vidámak voltak. Egyikkel-másikkal volt is alkalmam kicsit beszélgetni is. Elpanaszoltam, hogy mennyi adminisztrációs munkám van, és ez mennyire zabálja a nyomtatópatront. Az egyikük ekkor ajánlotta a figyelmembe a nyomtatoalkatresz.hu/patron/canon-patron weboldalt, mert ő is onnan szokta rendelni az iroda számára, és nagyon elégedett velük. Az oldal használata egyszerű, egyértelmű, és a kiszállítás is gyors és ingyenes. Pontosan azok ezek a paraméterek, amikre nekem szükségem volt!

Nem sokkal a távozásuk után meg is látogattam az emlegetett nyomtatoalkatresz.hu/patron/canon-patron oldalt, és minden igaz volt, amit hallottam róla. Több se kellett, kikerestem, amire szükségem volt, és mivel ilyen kedvező feltételekkel lehet rendelni, még pár pótdarabot is vettem, hogy biztosan ne kerüljek bajba még akkor sem, ha esetleg elfeledkezem a dologról. Azóta is kitartóan használom ezt a szuper webshopot, és mondanom se kell, le sem cserélném másra, főleg nem a személyesen szaladgálásra.