Ugye, hogy elsőre milyen bonyolult dolognak tűnik a cégalapítás? Pedig…

Én szűk egy éve vagyok túl rajta, és előzetesen én is így gondoltam. Hogy biztos túl összetett nekem belevágni. De, hogy ez mennyire nem igaz, az bizonyítja a legjobban, hogy itt ülök, pihenve az apartmanszállóban, pedig tavaly nyáron még a kilátások között sem szerepelt, hogy legyen egy hetem elutazni, ily’ módon pihenni.

Szóval nekem bejött a dolog, és persze, elismerem, ha az embertől távol áll a vállalkozószellem és nem tudja, hogy fogjon hozzá, akkor eleinte lehetetlennek tűnik. De ha profikra bízza az ember, hogy ő maga mindig fókuszálhasson a saját dolgára, akkor minden sokkal fényesebben látszik, az alagút végén. Az én történetem azokkal, akiknél jó kezekben tudhatok mindent, ezzel a hirdetéssel kezdődött: (új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér. Bizony, ők léteznek, a topcegalapitas.eu oldalon nézhettek utánuk, akik mindent elvégeznek, “eljárnak” helyettetek. Biztosítják a székhelycímet, kiteszik a cégtáblát, ha kell tárgyalót biztosítanak a hivatalos ügyekhez, intézik a postádat… Nem nekem kellett ügyvéd után kajtatnom sem.

(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN - ha székhelyet kér.

Első körben, a bejegyzési folyamat mellett meglehetősen jutányos áron 6+1 hónapra juttattak engem székhelyhez. Egyszer kellett egy délelőtt folyamán rááldoznom bő egy órát, hogy aláírjak mindent, és három napon belül be is jegyezték a céget. Azóta minden flottul halad.

Attól függően, hogy ti bt-t, kft-t alapítanátok, vagy csak az említett székhelyszolgáltatásra van szükség, mindennek a feltételei és összes velejárója feltérképezhető az iménti linken, amit ajánlottam. Előzetes tájékozódás gyanánt is hasznos. Tőlük mindent megtudhattok, hogy mire kell figyelni, és ha belevágnátok, érdemes minél előbb keresni őket: (új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér. Keressetek rá!