Néha SOS duguláselhárításra van szükség, de szerencsére már van SOS cég is hozzá

Múlt hónapban épp pihenni indultunk a családdal, amikor elég komoly problémába ütköztünk. Már minden megvolt, bepakoltunk, elmentünk a bérelt autóért, megtankoltuk, de csak jött egy plusz megoldandó baj indulás előtt. Eldugult a WC. Kellemetlen, de mindenkivel előfordul, ráadásul általában a legrosszabbkor jön ez a probléma. Mivel épp egy hétig egyedül készültünk hagyni a házat, ez elég rosszul érintett minket. Nyilván senki nem akarja úgy otthagyni a lakását, hogy közben bármilyen kellemetlenségre hazaérhet, és nem is tudja majd használni azt, amit mindenképpen szeretne egy hosszú utazás után. 

Tudtuk, hogy sürgős megoldás kell, de ilyenkor elég nehéz olyat találni, aki megoldja a problémádat két-három órán belül. Nem is volt ötletem, de szerencsére Pisti, a szomszéd, tudott ajánlani egy céget, ami segít, ha gyorsan kell a duguláselhárítás. Ez a cég a vizgazfutesszerelo24.hu volt, ők mentették meg a nyaralást. Hogy mit kell tudni róluk?

Azt, hogy akár egy órán belül kiérkeznek hozzád, ha nagyon sürgős, és Budapesten vagy Pest megyében laksz. Éjjel-nappal hívhatod őket, nem csak munkaidőben, tehát bármikor számíthatsz a segítségükre. És amikor megérkeznek, nem csapják össze a munkát, ami adódik egyrészt a 30 éves tapasztalatukból, másrészt pedig abból, hogy garanciát vállalnak a munkájukra. Csak profi szakemberekkel, és profi eszközökkel dolgoznak. Ez azt jelenti, hogy a legkomolyabb, és leglehetetlenebb problémákat is meg tudják oldani, még az olyanokat is, amilyeneket még sosem láttak korábban, bár erre nem nagy esély van a 30 éves tapasztalatuknál fogva.

Nem is vártam tovább, meg akartam menteni a nyaralást, így azonnal hívtam is őket. Egyeztettünk a szakemberrel, ők pedig 40 perc alatt érkeztek is hozzánk Zuglóba. Bár sosem csapják össze a munkát elmondásuk alapján, nálunk nagyon gyorsak voltak! De persze nem azért, mert összecsapták, hanem azért, mert profik. Pillanatok alatt mentették meg a nyaralást, és még számlát is adtak róla.

Mivel nem csak duguláselhárítással foglalkozik a cég, hanem víz, gáz, és fűtésszereléssel is, így elmentettem a telefonszámot, mert tudtam, hogy szükség lesz még rá az életben, de ha nekem nem is, minimum ajánlani fogom őket pár barátomnak!