Szállást kerestem, de minden idők legjobb egyedi pólóira bukkantam

Képzeljétek, a múltkor épp szállások után kutattam egy hosszú hétvégére a párommal, amikor a kereső sáv alatt oldalt megjelent egy hirdetés a lolmarkt.hu/egyedi-polo ajánlataival. Nem szoktam az ilyenekkel általában törődni, de egész meglepően most pont aktuális is volt a dolog: ugyan még nem néztem utána, de már gondolkodtam rajta, hogy a következő csapatépítő sorversenyre a csapatnak egy egyéni pólót kellene tervezni, ezzel is erősítve a csapatszellemet. Fura, hogy így pont megjelent a hirdetés, de most jól be is talált, úgyhogy nem a miért a lényeg itt, hanem az, ami ezután következett.

Szóval, ha már így rábukkantam a cégre, gondoltam jobban utána is járok, hogy miről van szó és tudnának-e segíteni. Körülbelül egyébként olyan 25 darab pólóról volt szó különböző méretekben XS-től egészen 3XL-ig. Az oldal átböngészése után nagyon szimpatikusnak találtam a lolmarkt.hu-t, ezért úgy döntöttem, hogy felveszem velük a kapcsolatot, egyelőre még csak érdeklődés miatt. Egy nagyon kedves és előzékeny kollégával beszéltem, aki minden kérdésemre válaszolni tudott (pedig az elég ritka), így rögtön jó ponttal indultak. A hallottak alapján úgy döntöttem, hogy megvitatom csapattársaimmal az ötletet, és ha ők is beleegyeznek az egyedi póló ötletébe, mindenképp belevágok. Szerencsére mindenki támogató volt, így végül közösen döntöttük úgy, hogy megcsináltatjuk a pólókat. Nem tagadom, több cégnek is utána néztem, de senki nem volt olyan megnyerő, mint a lolmarkt.hu, így utolsó telefonbeszélgetésünk után pár nappal ismét felvettem velük a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a már most pontos részleteket. Ismételten nem kellett csalódnom, nagyon flottul ment minden és az egyeztetések után meg is rendeltem a kiválasztott termékeket. Szóltak, hogy körülbelül 1-2 munkanap lesz, amíg feldolgozzák a rendelésem és meg tudják azt csinálni, majd gyártás után szintén 1-2 munkanap alatt fogják tudni kiszállíttatni – részemről ez teljesen rendben volt, hiszen nem kellett szoros határidőre meglennie a pólóknak.

Ahogyan azt ígérték, a megadott határidőkön belül meg is érkeztek a termékek. A csomagot és a pólókat ellenőrizve ismételten kiváló tapasztalatom volt: prémium minőségű pólókon profi munka volt. Nem volt kérdés, hogy jó döntést hoztam és miután megmutattam a többieknek az elkészült pólókat, ők is egyetértettek velem. Ha valakinek szüksége lenne egyedi pólókra bármilyen alkalomból, szívből ajánlom őket, tényleg rendkívül profik és a termékek is száz százalékos elégedettséget vonnak maguk után. Még jó, hogy szálláskeresés közben rájuk bukkantam…