Új csillag nyomában – A hoteligazgató előre lépne

A turisták számára talán leginkább kedvelt budapesti környéken, a vártól nem messze, egy eldugott kis utcában található egy régről megmaradt épület, melyet néhány évvel ezelőtt szállodává alakított át egy politikától visszavonult képviselő. Nem volt könnyű dolga, sőt, saját elmondása szerint sokak vélték úgy, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét. Az első három évben beigazolódni látszott a pesszimisták jóslata, hiszen a szálloda éppen csak nem ment csődbe végérvényesen.

Utána sikerült nagyot húznia a tulajdonosnak, és új befektetőre találva, kiváló marketinges taktikával és szükséges felújításokkal, háromszorosára növelte vendégei számát. A szálloda korábbi alacsony megítélése, a szobákhoz tartozó fürdőszobákkal álltak kapcsolatban. Az épület megvásárlásakor átvert tulajnak teljes vízvezetékcserét kellett volna kiviteleznie, ezt azonban előzetesen nem kalkulálta bele a költségvetésébe, így végül a szálloda vízellátása siralmas volt.

Az új befektetővel ezt orvosolták egyből, s okos marketinggel sikerült kitörölni a világhálóra felkerült negatív megítéléseket. Az újonnan érkező hazai és külföldi vendégek, akik olcsó szállásra találtak a hotelben, amely kiváló elhelyezkedésével még inkább vonzó volt, már jóval pozitívabb képet adtak vissza, és egyre többen ajánlották másoknak, hogy mindenképp próbálják ki, amennyiben szép környéken, nyugodt környezetben és alacsony áron szeretnének megszállni.

Az elmúlt két évben sikerült a további fejlődéshez szükséges anyagi hátteret a tiszta haszonból összegyűjteni, a fejlesztés pedig ezúttal is a higiéniával kezdődik. Egy jól menő fürdőszoba bútorokkal és kiegészítőkkel foglalkozó céggel partnerségre lépve, mindenből a lehető legjobbat igyekszik szállodájába beszerezni az igazgató, ami a fürdőszobával kapcsolatban áll.

Különleges, különböző illatú apró szappanok, jó minőségű samponok, borotva és borotvahab, arcszesz, körömlakk- és sminklemosó továbbá fürdőszobabútorok, új zuhanykabin vagy fürdőkád, mosdókagyló és vécé, tükrök, csempék, minden a legjobb anyagból. S mindent, ami tehát a fürdőszobával kapcsolatban van,  az alábbi linken saját maga választotta ki.

Nem kis vállalkozásba fogott tehát a szállodaigazgató, de elmondása szerint a céljához ez elengedhetetlen. Mivel új csillagot szeretne, hajlandó a lehető legnagyobb összeget áldozni, hogy azt megszerezze, és a környéken az ő szállodája legyen a legkiemelkedőbb, amiről mindenki csak pozitív visszajelzést ad.