Üdülés közben találtam rá a legjobb női hátizsákra

Szeretek kirándulni és utazni, éppen ezért amikor tehetem, akkor mindig megyek valamerre. Nem volt ez másként a múlt héten sem. Egy nagyon hangulatos szálláson szálltam meg, és milyen jól tettem, hogy oda foglaltam szállást. Ugyanis vacsora közben besétált egy aranyos hölgy a tökéletes márkás női hátizsák modellel. Először nem is akartam hinni a szememnek. Viszont gondolkozás nélkül felálltam és udvariasan megkérdeztem tőle, hogy hol vette azt a gyönyörű táskát.

A válasz az Anna Táska volt. Az oldalon számtalan márkás női hátizsák megtalálható, így bőven van miből válogatni. Én ezelőtt sosem hallottam róluk, de ahogy felnéztem az oldalukra egyből tudtam, hogy vásárolni fogok tőlük. Hiszen nagyon sok márka terméke megtalálható az oldalukon. Ha van kedvenc táska márkád, akkor mindenképp érdemes szétnézni az oldalukon, hiszen kedvező áron vehetők meg ezek a termékek.

Sőt, még hűségprogramjuk is van. Ahhoz, hogy élni tudj vele nem kell mást tenned, mint regisztrálni az oldalon és vásárolni. A rendszer automatikusan megadja a vásárlásod után járó pontokat. Minden teljes árú termék után 5% a pont értéke, az akciós termékek után pedig 3% jár. Szerintem ez nagyon jó, hiszen még az akciós termékek után is lehet pontokat gyűjteni. A legtöbb helyen lehet ezt nem tennék meg.

A pontok 180 napig használhatóak fel, és már a következő vásárlásnál beválthatók. Így fizetés előtt mindig nézd meg, hogy mennyi ponttal rendelkezel és ha szeretnéd, néhány vagy az összes pontot beválthatod és annyival is kedvezőbb áron tudsz vásárolni.

Az oldalon minden hasznos információ megtalálható, így az is, hogy milyen szállítási módok vannak és hogyan lehet fizetni.

Szállításnál két lehetőség van: GLS futárszolgálat vagy pedig Pick Pack Pont. Mind a két lehetőségnél 15.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenessé válik. 15.000 Ft alatti vásárlás esetén pedig 1.000 Ft a szállítási költség. Én általában a csomagpontokra szoktam kérni a csomagomat, hiszen számomra ez a legegyszerűbb. Akkor veszem át a csomagom amikor szeretném és még a futárra sem kell várnom.

Amennyiben feliratkozol a hírlevélre, akkor egy ajándékkal kedveskednek: egy ingyenes szállítási kupont adnak ajándékba. Ezt akkor tudod felhasználni, ha legalább 12.000 Ft felett vásárolsz. E mellett pedig időben értesülsz az akciókról, az újdonságokról és a kuponokról is.

Ha te is szeretnél egy márkás női hátizsákot, akkor mindenképp nézz szét az Anna Táska weboldalán. Garantáltan fogsz találni olyan táskát, ami elnyeri a tetszésedet.