Hosszú hétvége, esküvővel és szaunázással vegyítve

Életem legszebb hosszú hétvégéje volt az, amikor az esküvőmre is sorra került. Nem akarok nagyon belemenni az anyagiakba, de azért bevallom, hogy utána néztem még az esküvői videós áraknak is. Meg kell, hogy mondja, hogy nagyon barátságosak. Mindenképpen meg akartam örökíteni a nagy napot, úgyhogy ez számomra nem volt kérdés,hogy szükséges – e egy esküvői videós. Bevallom az ár nem is érdekel, mert mindképpen szeretném néha majd visszanézni a nagy napot, amihez egy videó elengedhetetlen. Fel is kértünk egy szakmabelit, hozzáértőt, aki természetesen profiként végezte el a munkáját. Megörökítette számunkra a nagy napot. A templomi és a polgári szertartáson is mind jelen volt egy videós és megörökítette nekünk a megismételhetetlen, csodálatos pillanatokat arról a bizonyos napról. Egy kreatív esküvői fotózásra is volt igényünk, ami szintén megvalósult a nagy nap 24 óráján belül, úgyhogy nem kellett erre egy külön időpontot kiválasztanunk. Nem volt különösebb kívánságunk, csak annyi, hogy amit csak tud, azt örökítsen meg nekünk a videózás segítségével az esküvői videós, hogy a későbbiekben bármikor vissza tudjuk nézni azt és ezzel feleleveníteni a nagy napot. Teljesen elégedettek lettünk a videókkal és egyben természetesen a végeredménnyel, hiszen egy zenei aláfestéssel aláfestett, full HD minőségi vágott esküvői videót kaptunk kézhez, amikor az esküvői videós elkészítette a végleges anyagot, mint ahogy azt már említettem is. Nagyon hálásak vagyunk érte és mindenkinek csak ajánlani tudom, mert érdemes az emlékeink mellett egy felvételen is magunknál tudni a nagy nap történéseit.

De nálunk ez nem csak egy nap volt, ahogy említettem, hanem egy egész hétvége. Így került szóba az is, hogy még az esküvői videós áraknak is utánanézzek, de ahogy már említettem, ezzel nem volt semmi probléma és nagyon is megérte.

Szerencsére nem csak nekünk telt jól a hétvége. Amíg én nagy lázban égtem a vőlegényemmel együtt a nagy előkészületekben a rokonok és a barátok áztatták magukat a medencékben, méregtelenítettek a szaunákban és élvezték a csodálatos wellness hétvégéjüket.

Viszont én egy percét sem bántam meg annak, hogy például nem volt időm a jacuzziba csücsörészni , mert életem legszebb napja előtt álltam és semmi másra sem tudtam gondolni, csak arra, hogy hálás vagyok, amiért elhozta életembe ezt a csodálatos férfit az univerzum.