A pihenésem során ismertem meg egy fiatal vállakozót

A párommal minden télen elmegyünk wellnessezni egy hétre. Nekünk ez egy igazi kikapcsolódás és feltöltődés. Szinte jobban szeretjük, mint nyáron külföldre utazni, mert mind ketten inkább a telet preferáljuk. Mindig olyan szobát veszünk ki maguknak, ahonnan láthatjuk a gyönyörű tájat a kényelmes melegből. Szerencsés esetben ilyenkor a hó is esik, így különösen csodás a látvány az ablakból.

Mindig wellness szállóba megyünk. Szeretjük a szaunát, a masszást és a termálfürdőt. Arról nem is beszélve, hogy mindketten imádjuk a svédasztalos reggelit, és az ilyen helyeken szinte mindig azt kapunk reggelire.

Volt szerencsém megismerkedni egy másik párral is. Kicsit kilógtak a sorból, mert a többi vendéghez képest fiatalabbak voltak. Kiderült, hogy a fiatalember egy sikeres vállalkozást vezet. Meglepett ez a dolog, az életkora miatt.

Elmondta nekem, hogy az egyik legnagyobb segítség, amit a vállalkozása beindításához kaphatott egy székhelyszolgáltatást kínáló vállalattól kapta meg. A székhelyszolgáltatás díja igazán kedvező náluk. Ez lehet hat hónapra 29.900 vagy 39.900 Ft. + Áfa. Egy teljes hónapot ráadásul ajándékba is megkapnak az ügyfelek.

Ezek az árak nagyon kedvezőek és a fiatalember is elmondta, hogy ez igen is nagyon sokat számított neki abban, hogy a vállalkozása túlélje a kezdeti nehézségeket.

Előtte is volt egy vállalkozása, de elellehetetlenítették a hatósági kényszerintézkedések. Ez a székhelyszolgáltató azonban ebben is segítséget nyújtott neki, ugyanis kiváló jogi tapasztalatokkal és ügyvédi kapcsolatokkal rendelkeznek ahhoz, hogy a jogszabályoknak megfelelően kezeljék ezeket az intézkedéseket.

A székhelyét Pesten biztosítják a számára, de lehetőség van Budán vagy Újlengyelben is igényelni ezt a szolgáltatást. Az újlengyeli székhelyszolgáltatás díja a drágább, de cserébe ott elérhető az iparűzési adó mentesség. Az Ő esetében jobban megérte az olcsóbbik változatot igénybe venni.

Rákérdeztem nála, hogy mi van ha tárgyalnia kell valakivel? Ezt hol tudja elintézni? Azt felelte, hogy ilyenkor sincs semmi gond, mert ez a szervezet tárgyalótermet is biztosít az ügyfeleinek, ahol nyugodtan fogadni lehet az üzleti partnereket.

Elmondta azt is, hogy a vállalkozás számára küldött leveleket mindig gondosan elmentik és elküldik számára elektronikus úton is. Ez egy nagyon kényelmes megoldást jelent a számára.

Általánosságban is elmondható, hogy rengeteg felesleges adminisztrációs feladattól megszabadult. Ez is a vállalkozásának a sikerének az egyik kulcsa, hiszen így magával a vállalkozásával és az ügyfeleivel foglalkozhat.

Annyira jól működik már a cége, hogy azon gondolkodik, hogy elindít egy másikat is, teljesen hasonló módon. A cégalapítás nagyon egyszerűen zajlik ennél a társaságnál, hiszen akár még ügyvédet is szereznek a számunkra hozzá, amiért még pénzt sem kérnek el tőlünk.

Én magam is elgondolkodtam, hogy felveszem velük a kapcsolatot, a cégem székhelyének megváltoztatásával kapcsolatban.