Az egyik legkellemesebb meglepetés ért engem

Van egy nagyon jó hely, ahova minden évben a férjemmel elmegyünk egy hétvégére. Ez nálunk már hagyomány. Amikor már mind a ketten fáradtak vagyunk már, akkor egy hétvégére elmegyünk oda pihenni. Csöndes hely, kevés az ember, és a természetben vagyunk, messze a város zajától. A szállás is tökéletes, egy faház, ami csak a miénk, mert egyszerre csak egy vendégnek adják ki, többen egyszerre nem laknak abban a házban, egy időben, így pont jó.

A legutóbbi alkalommal a férjem meglepett ezzel a kis vakációval, nem szólt nekem, hogy megyünk, csak annyit mondott, hogy azon a hétvégén ne csináljak semmit, ne tervezzek arra az időre semmilyen programot magamnak. Nem tudtam, hogy mit szeretne, gondoltam, biztos, hogy van valami terve, vagy csak szeretne otthon kicsit kettesben lenni velem, filmezni vagy akármi. Amikor csütörtök este hazamentem, láttam, hogy be van pakolva két bőrönd. Akkor derült ki, hogy másnap már megyünk a mini vakációnkra. És nagyon örültem neki, mert már akkor is éreztem, hogy abban az időszakban nagy volt a hajtás és egy kis pihenő kellene.

Elmentünk hát azon a hétvégén a kis pihenésünkre, és nem csak a pihenést kaptam tőle ajándékba, de egy swarovski fülbevaló is várt rám , amit már olyan rég kinéztem magamnak és ezt ő is tudta, szóval megvette nekem ajándékba. Nagyon örültem neki, hiszen régóta szemezgettem már vele és amúgy is szeretem az ékszereket, főleg a fülbevalókat. Rengeteg van belőle otthon, kicsit úgy is érzem magam, mintha a hobbim lenne, hogy ékszereket gyűjtök. Csodaszép a fülbevaló, azonnal fel is próbáltam, és pont úgy állt, ahogy elképzeltem a lelki szemeim előtt. Csodásan éreztem magam benne, nagyon jól állt.

Később, amikor már otthon voltunk és ismét dolgoztam, találkoztam a barátaimmal, szüleimmel és a többi, a többiek is megdicsérték. Olyan jól esett, hogy csak úgy meglepett a férjem az utazással és a fülbevalóval is, függetlenül attól, hogy lett volna bármilyen alkalom, ami miatt meglepett volna. Szokott ilyet csinálni, és mindig olyan jól esik a figyelmessége. És ez kölcsönös, mindig odafigyelünk egymásra, és néha csak úgy meglepjük egymást. Nem laposodott el a kapcsolatunk ennyi idő után sem és hatalmas harmóniában élünk, ez nagyon tetszik. Másoktól hallom, hogy kis apróságokon is úgy össze tudnak veszni, vagy egy idő után megunják egymást. Ezt olyan szomorúnak tartom, mert ahhoz, hogy egy kapcsolat működjön, két ember kell hozzá. És hiába tesz meg az egyik mindent, ha a másik nem is bagózik rá. Akkor aztán már mindegy minden erőfeszítés. Persze én is azt szoktam mondani, hogy ami nem megy, azt nem szabad erőltetni, de megpróbálni meg lehet.

Nálunk is vannak néha gondok, mint minden kapcsolatban, de a lényege a kommunikáció. Megbeszéljük és ennyi. Mindenről beszélni kell és közösen döntést hozni, ahogy mi is tesszük. És odafigyelni a másikra. Éppen ezért találtuk ki már korábban is ezt a kiruccanást, mert ilyenkor, amikor már érezzük, hogy a sok munka miatt nem volt időnk egymásra, akkor megnyomjuk a stop gombot és elmegyünk egy hétvégére kikapcsolódni, hogy legyen időnk magunkra és egymásra is. Ez egy igazán bevált módszer.

A fülbevaló és bármilyen más ékszer meg aztán végképp egyenes út a nők szívéhez, legalább is nálam mindig betalál. Imádom őket, szeretem a stílusos darabokat, és a férjem ismeri az ízlésemet, szóval tudja, hogy mikkel lehet engem igazán meglepni. Bár, most könnyű dolga volt, mert tudta, hogy ezt a fülbevalót nagyon szeretném egyszer. És végre megkaptam! Olyan boldog vagyok még mindig. Hihetetlen érzés, amikor van melletted valaki, aki ennyire odafigyel rád. Legközelebb én állok elő valami nagyon jó meglepetéssel, csak még ki kell találnom, hogy mi legyen az. Nem vagyok egy nagyon kreatív típus, de ha nagyon rajta vagyok a témán, akkor nagyon jó dolgokat tudok összehozni.