A legjobb barátnő a megoldás a szállásra és a tartós bérletre, ki gondolta volna?

Vajon hogy függhet össze a szállással a tartós bérlet? Miközben azon gondolkodtam, hogy milyen típusú szállást válasszak a közelgő nyaralásomhoz, panziót vagy apartmant, azon is el kellett kezdenem gondolkodni, hogy lízingelt autókat válasszak vagy tartós bérletet a nemrég elkezdett vállalkozásom céges autóihoz. Egyik sem könnyű, de így egyszerre végképp nem. Úgyhogy wellness közben várni fog rám egy kis ügyintézés. De addigra el kell döntenem, hogy mégis melyik legyen. Nehéz, amikor az ember a saját főnöke, egyszerre mindent és persze mindig minden legyen hibátlan.

tartós bérletMiközben ezen morfondíroztam, fel kellett hívnom a legjobb barátnőmet, hogy hátha a vele való beszélgetés kicsit kiszakít a gondolataimból. Persze az első mondat után már felhoztam, hogy nem tudok dönteni a céges autó kérdésben. Elmondtam neki mindent, amit csak tudtam a két formuláról. Neki ’hálistennek ezen már nem kell gondolkodnia, mert amikor -nem sokkal előttem- megalapította a saját vállalkozását, akkor talált egy hihetetlen jó ajánlatot, mint a beszélgetésünkből megtudtam. Nem is értettük, hogy eddig miért nem említette. Tudtam, hogy mindig az a megoldás, ha az ember felhívja a barátnőjét. Megadta az elérhetőségét az oldalnak, amit ő talált akkor és elküldött egy linket, amin ugyanez az oldal részletesen vázolja, hogy kinek melyik formulát javasolja, kinek kedvezőbb a lízing, kinek a tartós bérlet. Ez alapján már könnyen el tudtam dönteni, hogy nekem a tartós bérlet lesz az igazi, hiszen így kevesebbet fizetek majd havonta és a végén még vissza is kapok a pénzből, amit befizettem és még különböző szolgáltatási csomagok igénybevételével is hozzájárulnak a sikeremhez, hiszen leveszik a vállamról a terhet egy hozzáértő csapattal. Nemcsak a tartós bérletről tudtam meg mindent, hanem a hozzátartozó áfa kedvezményekről is tájékozódhattam. Ez a cég igazán az ügyfél érdekét képviseli, végre egy belevaló szolgáltató. Nem kell azon izgulnom többet, hogy nem megfelelő a szerviz vagy, hogy nem érdekli őket a kis cég, hiszen a Flottauto KKV-kkal foglalkozik. Ezt már azért tudom ilyen határozottan mondani, mert az első egyeztetéseken túl is vagyok, az ügyintézés, ahogy azt fentebb is említettem, majd wellness közben jön, hurrá.  De, ha már megint a wellnessnél tartunk, még jó, hogy felhívtam a barátnőm, mert most minden problémámra ő adta a gyógyírt, ugyanis az időpont, amikor utaznék neki is szabad, így mehetünk együtt, sőt jó szállásokat is tud a környéken és most, hogy már ketten vagyunk a költségekre, sokkal jobban ki fogunk jönni anyagilag, akár egy drágább panzióban is gondolkodhatom. Ránk is fog már férni egy igazán pihentető wellness nyaralás.

Most már visszatérhetek a pihenéshez anélkül, hogy stresszelnem kellene bármin és már tudom, hogy legközelebb elég, ha egyből felhívom a barátnőm, mert mindig van valami jó ötlete, ha én elakadnék. A céges autó ügyeket pedig a legjobb kezekre bízom majd és ha most fejtörést is okozott, amíg megtaláltam a tökéletes céget, bízom benne, hogy ezután egyáltalán nem kell majd emiatt fájnia a fejemnek, hiszen a barátnőm sem véletlen ajánlotta. Már nem is sajnálom, hogy wellness közben kell majd ezzel foglalkoznom, hiszen a barátnőm elmondása alapján arra törekednek, hogy minél gyorsabban, minél jobb megoldást találjanak az ügyfél számára. Remélem még sok hasonló női vállalkozó megtalálhatja ezt a remek csapatot, hogy olyan jól boldoguljanak, mint ahogyan mi ketten a barátnőmmel, mert ugye ebben a világban nem könnyű egy nőnek vezetőnek lenni.

Ám most vár rám egy szuper nyaralás.