Egy barátunk jakuzzis szülinapi partit rendezett, de nem lett jó vége

Régóta el akartam menni jakuzzizni. Életemben egyszer volt ebben részem, amikor az egyik barátnőm családja elvitt minket az élményfürdőbe Pápára. Azóta voltam gyógyfürdőben, de ott csak meleg vizes termál medencék voltak, meg persze sima hideg medencék is, amikben akár sportszerűen is lehetett úszni. Egy ideje viszont kifejezetten a jakuzziról ábrándozom. A barátommal el is terveztük, hogy most már végre elmegyünk wellnessezni valahova, úgyis kezd hűlni az idő így ősz közepe felé. Jól esik ilyenkor a meleg fürdő, meleg tea vagy forrócsoki. Nézegettük is a különböző gyógy- és élményfürdőket, szállodákat, akik rendelkeznek wellness részleggel, de egyelőre nem foglaltunk le semmit. Történt aztán, hogy az egyik barátunk meghívott minket a szülinapi házibulijára. Mondta, hogy hozzunk fürdőruhát, mert van meleg vizes medence és jakuzzi, valamint még szauna is. Nagyon izgatottak lettünk, a pezsgőfürdős kikapcsolódási tervünk előbb eljön, mint gondoltuk.

A buli napján ajándékkal és borral, na meg persze fürdőruhával felszerelkezve elindultunk a házibuliba. A nagyjából 15 vendég helyett, akikre számítani lehetett, nagyjából 40 kerekedett ki, ugyanis a legtöbb ember hozta a barátait, barátnőit, a szomszéd srácok és egy-két rokon is beugrott. Mondanom sem kell, hogy szinte folyt a harc a jakuzziért, de végül mi is sorra kerültünk, de nyilván nem volt annyira relaxáló élmény 10 másik részegen ordibáló emberrel együtt fürdőzni, úgyhogy nem maradtunk bent sokáig. A wellnessbe menős tervünket pedig mégsem vetettük el. Felmentünk egy kis fröccsért, majd nem sokkal később hangos sikítozásra lettünk figyelmesek a házi uszoda irányából. A részeg vendégeknek valahogy sikerült eldugítaniuk a jakuzzit (én nem is bánom, hogy nem láttam, hogyan, de vannak tippjeink), valamelyik alkatrészét pedig letörték és az egyik lánynak a bikinijében kötött ki, a víz pedig elkezdett kifolyni, ami odáig fajult, hogy a falban is eltört egy vízvezeték. A házigazda nagyon mérges lett és azonnal beszüntette a medencés partit.

Még az volt a szerencse, hogy volt biztosításuk a jakuzzira és volt lakásbiztosítás csőtörés esetére is, különben hatalmas anyagi kárt szenvedtek volna. A Pannon-Safe Kft-nél kötöttek nem is olyan rég új biztosítási szerződést, amikor felújították a wellness helyiséget. Minket is pont érdekelt biztosítási szerződés módosítása vagy akár új cég után nézés. Úgyhogy meg is néztük a honlapjukat, a pannonsafe.hu-t, ahol minden fontos információt megtaláltunk. Ők egy biztosításközvetítő cég, akik többféle biztosítással és pénzüggyel foglalkoznak. Bátran keresheti őket, aki érdekelt Casco biztosításban, kötelező biztosításban, lakásbiztosításban, ahogy már említettem, nyugdíjbiztosításban, vállalkozói biztosításban, vagy szeretné, ha egy hozzáértő szakember segítene megtalálni a legjobb hitelt, megtakarítási megoldást. Az ügyfeleik nagyon nagy százaléka ajánlaná a Pannon-Safe Kft-t ismerőseinek, barátainak. Az ügyfelek visszajelzései nagyon pozitívak és biztatóak.

A pannonsafe.hu honlapon mindenféle biztosításhoz elérhető egy online kalkulátor, aminek a segítségével ki tudjuk számítani a biztosítási összeget a biztosítási társaságok díjainak összevetésével. Itt meg kell adni az adatainkat és az igényeink szerint kitölteni egy űrlapot. Az online kalkulátor azt a célt is szolgálja, hogy az ügyfél közvetlenül meg tudja kötni a biztosítási szerződést interneten keresztül. Ez egy egyre elterjedtebb, jól bevált módszer, ami nagyon praktikus és sok időt megspórolhatunk vele. Az űrlap kitöltése előtt el kell olvasnunk a tájékoztatókat, hogy képben legyünk a biztosításközvetítő cég adataival, adat- és panaszkezeléssel, a közvetített termékek körével, a biztosítási és egyéb várható díjakról, valamint aktuális lakásbiztosítási akciókról. Ezeken kívül itt elolvashatunk egy technikai tájékoztatót a rendszer használatához, és a vonatkozó jogszabályokról és az üzletszabályzatról is olvashatunk.

Az elmúlt időszakban a mi lakásunkban is történtek változások, ami miatt esedékes a biztosítási szerződés módosítása. Mindenképp aktuális a módosítás, ha új családtag érkezik vagy új háziállat, nagyobb értékű lakásfelújítást hajtottunk végre, esetleg napelemet, napkollektorokat telepítettünk, vagy új kazánt szereztünk be. Ha már módosítjuk a szerződést, akkor érdemes körülnézni a kiegészítő biztosítások között is, mert ezeket az innovatív megoldásokat az elmúlt időszakban vezették be a biztosítók, és ezekkel sokkal inkább személyre szabható a biztosítás. Minket ezek közül a csőtörés, a beázás, a vandalizmus, betörés és lopás, tűz nélküli füst és koromszennyezés és kívülről történő beázás esetén történő térítés érdekelt elsősorban. Ezeken kívül másnak érdekében állhat a kerti bútorokra, graffiti károkra, napkollektorra és napelemekre, kisállatokra és háziállatokra kiterjedő biztosítás, illetve a gépjármű assistance is. Végső soron nekünk ilyen szempontból jól jött a barátunknál történt jakuzzis és csőtöréses incidens, mert így megismertünk egy népszerű, megbízható biztosításközvetítő céget, a Pannon-Safe Kft-t, akikhez nemsoká jelentkeztünk is biztosításért. Most már nekünk is van lakásbiztosításunk csőtörés esetére.