Barátnőm esküvőjére, egy női alkalmi ruha webáruházból vásároltam ruhát

A gimnáziumban volt egy nagyon jó barátnőm, Kriszti. Érettségi után sajnos eltávolodtunk egymástól, mert mindkettőnket más városba szólított a munka és a szerelem, így aztán jó néhány év eltelt anélkül, hogy beszéltünk volna. Két évvel ezelőtt, egy szerencsés véletlennek köszönhetően elevenítettük fel újra a kapcsolatunkat, mikor egy kávézóban összefutottunk. Ő előttem állt a sorban, felismertem, ráköszönten, ő is felismert engem és végül együtt ittuk meg azt a kávét, amit alapvetően külön terveztünk elfogyasztani.

Gondolhatnátok, hogy kínos volt ez a beszélgetés, hiszen miről is tudna csevegni két ember akik eltávolodtak egymástól, de érdekes módon teljesen természetesen ment az egész. Úgy beszéltünk, mintha sosem lett volna az a néhány év kihagyás. Kiderült, hogy alig néhány utcányira lakunk egymástól. Az előtt nem sokkal költözött ő is abba a városba, ahol én lakom, miután felbomlott az eljegyzése és kirúgták a munkahelyéről. Gondolta, hogy a környezetváltozás segíteni fog neki abban, hogy új életet kezdjen.

Azóta a beszélgetés óta már eltelt két év és Kriszti élete fenekestül felfordult közben. Hamar talált magának állást, ahol könnyen és gyorsan beilleszkedett, nem sokkal később pedig a szerelem is besétált az életébe egy jóképű férfi személyében, akivel nagyon hamar komolyra fordultak a dolgok. Annyira, hogy alig másfél évnyi ismertség után össze is házasodtak. Egy hete volt az esküvőjük, egy nagyon szép és kifejezetten elegáns hotelben.

Korábban még nem jártam abban a szállodában, de az interneten már olvastam róla, hogy civilek és hírességek is egyaránt kedvelik a magas színvonalú szolgáltatásaik miatt. Kíváncsian vártam, hogy ezeket a saját bőrömön is megtapasztalhassam. Heteken át megállás nélkül arról áradoztam a férjemnek, hogy alig várom már az esküvőt, mert biztos nagyon szép és romantikus lesz. Sanyi annyira nem jött lázba a téma kapcsán, mert nem a kiöltözős események híve, de ennek ellenére természetesen szó nélkül beleegyezett abba, hogy elkísérjem.

Két héttel az esküvő előtt elkezdtem azon gondolkodni, hogy mit kellene viselnem Kriszti nagy napján. Hiába kutattam át a szekrényemet egymás után háromszor is, egy olyan ruhát sem találtam, ami nem volt sem elnyűtt, sem kopott és még az alakomra is passzolt. Mennyivel egyszerűbb dolguk van a férfiaknak! Minden kiöltözős eseményre felveszik Az Öltönyüket és maximum az ing és nyakkendő színén kell gondolkodniuk, bár a legtöbb esetben ezeket a darabokat is a párjuk választja ki nekik.

Az öltözködési gondjaimra végül egy női alkalmi ruha webáruház lett a megoldás, amit az egyik kolléganőm ajánlott nekem. Amikor szétnéztem az oldalon, egyből rájöttem, hogy pontosan ez kell nekem. Nemcsak egy, hanem kapásból négy olyan ruhát is találtam a honlapon, amik tökéletesek lettek volna az esküvőre. Olyasmit akartam választani, amit nem csak arra az alkalomra, hanem akár máskor is felvehetek, mondjuk színházba, vagy más, elegáns eseményre, így ezt a szempontot is figyelembe vettem a választásnál. Végül egy elegáns fekete, csipkebetétekkel díszített ruhát választottam ki, amit egyből meg is rendeltem. Hamar megérkezett és élőben is ugyan olyan szép és minőségi volt, mint a képeken. Sokan félnek webáruházakból rendelni, de szerintem egyáltalán nem nagy ördöngösség. Ha az ember egy megbízható boltból rendel, akkor semmilyen negatívum nem érheti, sőt. Nincsen sem sorban állás sem tömeg, csak a vásárlás öröme. Én kifejezetten kedvelem a webáruházakat.

Krisztiék esküvője, akárcsak az én alkalmi ruhám, elegáns és gyönyörű volt. Jó volt látni a barátnőm boldogságát és örömkönnyeit, miközben örök hűséget fogadott a szerelmének. András tényleg rendes férfi, remélem, hogy hosszú távon is boldogok lesznek. És hogy viselte Sanyi az esküvőt? Meglepően jól! Amint levehette a nyakkendőjét már nem feszengett, elengedte magát és néhányszor meg is táncoltatott!